top of page

Kajak met een gids door Gent

Vanop het water zie je Gent helemaal anders. Peddelend en dobberend tonen we je hoe het water Gent heeft gemaakt, en ook vandaag zijn toekomst vormt.We nemen we je mee langs de middeleeuwse haven en de imposante bibliotheek. We drijven langs sluizen en riolen naar het hart van de stad.

Je hebt best al eens eerder gekajakt, maar we houden de tour verder op elk moment laagdrempelig en gezellig. Je hoeft zeker geen topatleet te zijn om met ons mee te kunnen.

Hoe ga je met ons mee?

vrij inschrijven 

op zaterdag

Op zaterdagen trekken we om 10u30 het water op. Je kan je op individuele basis inschrijven voor deze tour. Je kajakt mee met andere geïnteresseerden. Er zijn maximaal 14 deelnemers.

Voorzie eventueel (regen)kledij en droge kledij voor achteraf. Enkel bij erg zware regenval varen we niet. Om 13u00 eindigt de tour.

Inschrijven is verplicht.
Prijs: 35 euro p.p., kajak en extra's inbegrepen.
De tour gaat door vanaf 4 deelnemers.

(momenteel niet beschikbaar)

Tour Op maat

Ben je op zoek naar een unieke en persoonlijke ervaring? Kom je met een groep?

We werken graag een programma op jouw maat uit. Je kan zelf de duur, het aantal start- en stopplaatsen, het sportieve niveau en het aantal deelnemers bepalen.

 

Je kan starten en uitstappen op verschillende plekken in de stad. Naast een kennismaking met de stad van 2u30, hebben we ook een meer pittige route van 4u (met pauze).

Contacteer ons en laat ons weten wat je zoekt.

bottom of page